You Should Know Yangın Kapısı Fiyatları Göstergeleri

Wiki Article

Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın gestaltda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Sınırlı bir ısıya derece dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın dışarıya çıkmasını katkısızlayana denli dayanması çok önemlidir.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri dair bilirkişi olan Kermen’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla çağ geçirebilmenizi sağlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında beya sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve dâhileride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme tıntınlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına göre belirli yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) belli başlı durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Genel amacı insanoğluın binayı zarar kararlamadan ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi tuzakır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Yangına karşı güvende yaşamak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanların gönül eminğini elde etmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla cesaret teşkil etmekteyiz.

Eğer bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış kapısı adına çatı karşı aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe nazaran midebinası ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha çarliston kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı daha buna bağlamlı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yangın kapısı arama altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanır.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları üzere değildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Report this wiki page